820 Charnelton St Eugene, OR   |   541-349-9642   |  sweatyganeshyoga@gmail.com  smfb  smyoutube    smyoutube

<< Schedule for Sat Jul 22, 2017 - Fri Jul 28, 2017 >>


Date:


Sat Jul 22, 2017
Class
Instructor
8:00 am - 8:45 am Inferno Hot Pilates
9:00 am - 10:30 am Core 26
11:00 am - 12:00 pm Hot Vinyasa Flow
11:00 am - 12:00 pm Child Care
1:00 pm - 3:00 pm Integrios Movement Forrest Yoga Core-Apy Workshop
4:00 pm - 5:00 pm 1 hour Core 26

Sun Jul 23, 2017
Class
Instructor
9:30 am - 10:30 am Foam Rolling
11:00 am - 12:00 pm Child Care
11:00 am - 12:00 pm Hot Vinyasa Flow
12:30 pm - 1:30 pm Community Class
6:00 pm - 7:00 pm 1 hour Core 26
7:00 pm - 8:00 pm Trans/Gender Diverse Dedicated Yoga Class

Mon Jul 24, 2017
Class
Instructor
6:30 am - 7:30 am 1 hour Core 26
9:00 am - 10:00 am Child Care
9:00 am - 10:00 am Inferno Hot Pilates
12:00 pm - 1:00 pm 1 hour Core 26
4:30 pm - 5:30 pm Hot Vinyasa Flow
5:45 pm - 7:15 pm Ashtanga (non-heated)
6:00 pm - 7:30 pm Core 26

Tue Jul 25, 2017
Class
Instructor
6:30 am - 7:30 am Hot Vinyasa Flow
9:30 am - 10:30 am Child Care
9:30 am - 10:30 am Strength & Conditioning (non-heated)
12:00 pm - 1:00 pm Hot Vinyasa Flow
6:00 pm - 7:15 pm Hot Vinyasa Flow

Wed Jul 26, 2017
Class
Instructor
6:30 am - 7:30 am 1 hour Core 26
9:30 am - 10:30 am Warm Vin-Yin
9:30 am - 10:30 am Child Care
12:00 pm - 1:00 pm 1 hour Core 26
4:30 pm - 5:30 pm Hot Vinyasa Flow
6:00 pm - 7:00 pm Strength & Conditioning (non-heated)

Thu Jul 27, 2017
Class
Instructor
6:30 am - 7:30 am Hot Vinyasa Flow
9:30 am - 10:30 am Child Care
9:30 am - 10:30 am Hot Vinyasa Flow
12:00 pm - 1:00 pm Hot Vinyasa Flow
4:30 pm - 5:30 pm Inferno Hot Pilates
5:45 pm - 7:15 pm Ashtanga (non-heated)
6:00 pm - 7:30 pm Core 26

Fri Jul 28, 2017
Class
Instructor
6:30 am - 7:30 am 1 hour Core 26
9:00 am - 10:00 am Hot Vinyasa Flow
9:00 am - 10:00 am Child Care
12:00 pm - 1:00 pm 1 hour Core 26
4:30 pm - 5:30 pm Inferno Hot Pilates
6:00 pm - 7:30 pm C26 Music Class!

 


 
Summer 2017 Schedule 

Sun Room

 
MON
TUE
WED
THURS
FRI
SAT
SUN
6:30am
1hr C26
Vin
1hr C26
Vin
1hr C26
 
 
8:00am
         
IHP
 
9:00am
IHP
 
 
 
Vin
C26
 
9:30am
 
 S&C
Vin-Yin
Vin
   
Foam Roll
11:00am
 
 
 
 
 
Vin
 Vin
12:00pm
1hr C26
Vin
1hr C26
Vin
1hr C26
 
 
4:00pm
 
 
 
 
 
1 hr C26
 
4:30pm
Vin
 
Vin
 IHP
IHP 
 
 
6:00pm
C26
Vin*
S&C
C26
C26 
 
1hr C26 

C26 = Core 26 (90 minutes)

1hr C26 = Core 26 (60 minutes)
Vin* = Vinyasa (all classes are 60 minutes, except Tue, which are 75 minutes)
Vin-Yin = Vinyasa-Yin combo class (60 minutes)
S&C = Strength and Conditioning (60 minutes) / non-heated
Foam Rolling = 1 hour (Sunday 9:30 - 10:30 am) / non-heated
IHP = Inferno Hot Pilates (45 min on Saturdays at 8am; otherwise, 1 hour on Mon, Thurs, Fri)


Moon Room / NON-HEATED
 
MON
TUES
WED
THURS
FRI
SAT
SUN
9:30am
 
 
 
 
 
 
 
5:45pm
 ASH
 
 
ASH
 
 
 
6:00pm
   
 
 
       
7:30pm
 
 
         

ASH = Ashtanga  (90 minutes)
RES = Restorative/Yin (60 minutes)


Summer Schedule Changes effective July 1st


Happy July SGY Community!

Attn: Amended Holiday Schedule 7/4
Noon Vinyasa Only

Forrest Yoga® Workshop 
Charlie Pentland from Chief Yoga in BC
Saturday, July 22nd 1-3 pm

Vinyasa in the Vineyard at Sweet Cheeks
Sunday, July 30th  
10:30-11:45 am Vinyasa with Joey & Sarah
$16/ticket includes glass of wine or non-alcoholic bev
All profits will go toward a scholarship 
for an SGY student to attend the One Fire Festival 
http://onefirefest.com/ 
in Puerto Morelos, Mexico this November 2017. 
Pre-registration is encouraged!
www.sweatyganesh.com/apps/mindbody/enrollments

Don't forget:
Trans/Gender Diverse Yoga Class 
NON-HEATED
7-8 pm every SUNDAY throughout the Summer

Friends for Free Friday 7/14

SGY's Friday Night C26 Music Class 
7/28 Road Trippin' Songs w Alaina

SGYTT Community Classes 12:30-1:30 pm Sundays
Sarah 7/2
Salter 7/9
Danika 7/16
Lydia 7/23
Carla 7/30


ATTENTION PARENTS: Child Care is available 7 days a week!  
Mon-Fr: 9/9:30am & Sat-Sun: 11am classes

...............................................................................................................................
......................................................................................